Om det är något jag har svårt för med LCHF-andet så är det att frånvaron av bra bakning. Bröd, som dessa goda frukostfrallor, är inget problem men bakverk, jag säger bara huga. Jag har försökt med otaliga recept på jordgubbspaj, rabarberpaj, chokladkakor, mintchokladkakor osv. De hamnar oftast någonstans mellan oätligt och äckligt. Dessutom gillar jag inte sötningsmedel, jag gillar äkta varor utan bulkmedel och annat tjafs. Det som är helt okej än så länge är pannacotta och jordgubbsglass men det är det enda jag fått till som inte kompromissar på smaken. Någon som har bra tips på riktigt, riktigt goda LCHF-desserter?
Annars har jag kommit fram till att det är bättre att fuska lite med en riktigt god dessert någon gång ibland istället för alla oätliga varianter på LCHF-bak.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know