Trots migrän fick vi en bra kväll igår. Jag har turen att mest bara få synbortfall och sedan en dov huvudvärk, vilket absolut är jobbigt nog men jag slipper ligga och kräkas och det är ju alltid en bra sak. Vår grej är att åka till stranden väldigt sent. När alla åker hem brummar vi ner i vår lilla Mini Cooper, hittar lätt en parkering och lägger oss utan att behöva trängas. Ja vet, lite tantvarning på det men det passar oss utmärkt.
Till kvällen grillade J tonfisk och grönsaksspett. Så gott och fräscht. Det kändes nästan som vi satt på en restaurang vid Medelhavet.

image

image

image

Idag hänger den dova huvudvärken kvar med lite adderad ljuskänslighet och i Helsingborg är det närmre 30 grader. Vi ska se om det går att vara på stranden med solglasögon och keps eller om det blir till att ligga i ett mörkt rum med en kall vetekudde.

Posted in Livet
Share this post, let the world know