En sådan häringa dag går det utmärkt att vara på stranden med sviterna av migrän. Vi tajmade vår entré perfekt. Lagom till molnen tornade upp sig så kom vi oss ner.

På stranden lite snett framför oss så satt en beige dam. Ni vet så där beiga som vissa damer och herrar verkar bli när åren smyger sig på. Den lilla damen såg både butter och bitter ut där hon satt i sin medhavda stol. Det var dock något som gladde mitt hjärta när jag såg henne. Bredvid henne i sanden stod en stor rosa strandkasse med ” Garden girl” tryckt på sig. Det gladde mig så att, oavsett hur beige, butter och bitter man än är eller ser ut, så kan man ändå få vara en “Garden girl”. Jag känner mig ju själv både beige, butter och stundom bitter på min situation men en Garden girl, det får jag minsann ändå vara.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know