Idag besökte jag läkaren igen. En ny en. Plötsligt och utan nya prover på sköldkörtelvärdena så är den inget problem alls. Förra läkaren försökte “finlira” med sköldkörteln men det funkade inte så nu ska jag istället sova!  Japp, sova bättre måste jag. Det var ju inte alls så förra läkaren framställde problemen med sköldkörteln men, men. Kanske har hon rättangående sömnen, J försökte undkomma en björn inatt vilket var lite störande.

Jag blir bara så paff över svängningarna från en läkare till en annan. Jag hajar att det här med sjukdomar inte är någon exakt vetenskap men ändå. Alltså jag har inget emot att sova, det är inte det, men det är tredje läkaren och tredje varianten som skall lösa mina sjukligheter.

Konstigt nog så känns det ändå bra med denna läkare, vi får se hur det går.

En passus bara, ni vet att jag pendlade till Malmö förut? Idag tog min syster med mig på en biltur som först gick mot Malmö och jag skulle visa vägen. Det var bara det att jag inte hittade. Vägen som jag kört varje dag i sex månader. Jag blir liksom förundrad över mig själv och min hjärna som är helt glömsk.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Jaha. Känns ju bra att inte vara “så sjuk” som man trodde, men känns det inte lite snopet…? Som att man inte riktigt kan lita på det? Eller kanske snarare som att “vad synd att jag inte fick veta det här direkt”, lite som alltid med vården med andra ord ;) Hade hen något förslag på vad du kunde göra för att sova lite bättre, mer konkret?