Idag har jag och mina gamla kollegor haft debriefing. Vi var fyra personer på arbetsplatsen och tre blev sjukskrivna. Den fjärde struntade i jobbet, så han klarade sig. Eller det är vår teori. Personen i fråga är åldermannen i vårt lilla gäng, så kanske var det visheten som höll honom frisk. Att han var vis nog att inte ta arbetet så allvarligt. Vi fick ingen vidare klarhet i vår teori som nu kommer behöva överläggas vid flera tillfällen. Vi hade onekligen en del att prata om och det gjorde vi över jordgubbar med grädde och glass.

Det blev en mycket trevlig dag. Något annat kan jag inte skriva för de läser bloggen. De hade inte vett att gå heller, så vi grillade framåt kvällningen. Tillslut fick jag säga till dem att gå, det är sådant man kan göra när man är utmattad. Bete sig lite som det passar en. Det blir så rakt och enkelt. Det är något jag kan rekommendera.

Tack kära kollegor för en mycket trevlig och välbehövlig dag!

(För er som tänker att jag är lite burdus mot mina kollegor så är det vår vanliga råa men hjärtliga humor blandat med en hel del ironi, så ni behöver inte vara oroliga. De förstår alla gliringar och gör de inte det så ringer säkert HR imorgon.)

Posted in Livet
Share this post, let the world know