Alltså mina inlägg igår var ju för tråkiga. Det jag egentligen skulle säga om änderna är att de små ungarna är olikfärgade. Tyvärr fick jag ingen bra bild som kunde illustrera det. Vissa av ungarna är gula på bröstet och mörka på kroppen och vissa är vanliga spräckliga. Kan en andhona befruktas av olika hanar? Det ser ju för groteskt ut när sju hanar turas om på en hona så jag tänker mig att så är fallet. Kanske någon biolog som läser bloggen som kan upplysa mig? Och ni som inte sett änder para sig, var glada för det.

Jag var till läkaren igår och vi tycker båda att halsen smalnat av lite. Det betyder att kanske, kanske är sköldkörteln inflammerad och påväg att bli bättre. Den här senaste månaden har troligtvis varit den sämsta under hela sjukskrivningen. Kroppen har mått så dåligt fysiskt, men nu lever jag på hoppet. När man får mjölksyra för att man sätter upp en tofs, då är det inte riktigt som det ska.

I övrigt så pallrade jag mig ut igår och tog tjuvarna på mina tomatplantor. På två dagar kommer tjuvarna tillbaka, så man måste hålla koll. Jag rensade även en liten rabatt. Vi har så mycket brunläppade trädgårdssnäckor i trädgården att jag fick samla dem i en hög för att inte krossa ett tjugotal bara när jag rensade en kvadratmeter. Föga anade jag att en massaker skulle äga rum och endast två skulle överleva av de stackars snäckorna. En fågel måste blivit hungrig och där hade jag serverat måltiden. Massakern på Björkliden. Huga.

Posted in Livet
Share this post, let the world know