Som ni vet så testar vi LCHF och har nu kört relativt hard core i tre veckor, kanske fyra på måndag. Vi började med det för att en läkare rekommenderade det till mig. Desperat som jag är för att må bättre så testade vi det.

Hur har det funkat? Jag tycker att kroppen mår bättre, ingen mer gravidmage efter mat, mycket mindre sötsug, allt är lugnare i kroppen. J har gått ner i vikt och känner sig lättare, men det har nog inte jag. Jag har ju sköldkörteln som ställer till det.

Nu börjar maten bli lite trist. Jag vet inte vad två potatisar egentligen tillför en middag men, men. J längtar fruktansvärt mycket efter en påse lösgodis. Jag längtar mer efter enkelheten att äta take away tre kvällar i veckan. Så var det under våren, take away högt och lågt, hela tiden. Förutom Kebabsallad så är det svårt att hitta något LCHF-likt i närheten av vårt hem.

För att klara sötsuget så har vi laddat upp med mörk choklad och jordgubbar med grädde. Jordgubbar är kanske inte hard core LCHF men det är något som vi inte försakar.

Vi vet inte riktigt hur länge vi ska äta så här. Ett som är säkert är att det i fortsättningen blir betydligt mindre kolhydrater i alla fall.

Posted in Livet
Share this post, let the world know