Ni får ursäkta, men bloggen blir inte så rolig just nu. Sedan jag började med Levaxinet har jag fått en fruktansvärd ledvärk och kroppen känns som den har åldrats 50år. Enligt bipacksedeln så ska man inte få några biverkningar men gör man en enkel sökning på nätet så är jag lång ifrån ensam om att uppleva detta. Av läkare förklaras det som en del av Hypotereosen. Hahahaha. De har inte känt skillnaden innan och efter medicinen.

Nu tänker jag återigen att jag borde byta namn på bloggen, det har varit så minimalt med bröllop här på senaste tiden. Eller så lägger jag bara till en liten rad under bröllopscoach” -blir sjuk”. Så har vi löst det hela.

För att lyfta upp humöret en smula får ni en bild på vårt fantastiskt fina träd som kanske heter Guldregn eller Gullregn. Guldregn hade varit det bästa, då hade jag åkt till USA för vård.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Såg du dagens Oprah på 8:an? De pratade om hormonobalans och nämnde OAT-axeln (även om programmet primärt handlade om klimakteriet pratade de om hormoner i allmänhet). De hänvisade vid ett tillfälle till en svensk studie som pågått i 15 år och handlade om naturliga sätt att kompensera för hormonobalans.
    Apropå hypotereosen så gick mina systrar hos en specialist på i Göteborg. Det är dock många år sedan nu, men de har även träffat en specialist i Örebro och nu blivit opererade av specialister på NÄL i Trollhättan. Kanske kan vara en början i jakten på specialister?
    Jag lånade förresten en mycket intressant bok på biblioteket “migränyoga” av Per Söder. Man får ha ett öppet sinne, men det var bland annat ett personlighetstest man kunde göra som gav många intressanta svar kopplade till migränen och andra fysiska och psykiska symptom.