Det springer studenter här utanför och solen skiner. Själv mår jag som en påse skit. Jag tror jag mår sämre än jag gjort under hela sjukskrivningen. Jag slutade med Levaxinet igår och på en gång mådde jag bättre. Enligt läkaren skulle man för det första inte få några biverkningar av medicinen och fick man det var det inte de biverkningar jag hade. Och det jag hade läst om att det kunde vara binjurarna som spökade om man får förstärkta symptom av Levaxi, det trodde han då rakt inte på.  Han kunde drista sig till att ta några nya blodprover, men inte de prover jag ansåg behövas. Han visste ju vad som stod i hans lärobok och struntade då rakt i mina källor. Och det stod mig fritt att välja en annan vårdgivare om jag ville.

Så jag ska till en läkare i Stockholm på fredag som är framstående på ämnet i Sverige. En som vanligtvis har flera månaders väntetid hade en mycket lägligt avbokning som jag knep. Hur det ska gå att resa när jag mår som jag mår, återstår att se. Det kan minsann bli en spännande helg.

Posted in Livet
Share this post, let the world know