Glad midsommar på er vänner!
Här hemma kan vi säga att vi bojkottar midsommar. Vi låtsas att det är en vanlig helg. Midsommarstressen smög sig på mig så vi beslutade att det var en vanlig helg istället. Vanliga helger är vanligtvis inte så stressande.

Det blir grillat till kvällen i lugnt sällskap. De som kommer hit får ta mig för det vrak jag är och göra allt jobb själva. Är det o-bra med mig så kanske jag ligger i sängen hela kvällen och gör entré till maten. Är det bra med mig så ligger jag i en Baden Baden och tittar när de andra grillar. Istället för att skriva om misären i mitt varande så kan jag ge er bilder från en midsommar. Jag fyller på vart efter dagen går.

Först ut är mina fötter i vilsam position i soffan. Fötter är något som jag inte är förtjust i över huvud taget men de är bra att ha. Dagen till ära har jag till och med orkat måla tånaglarna.

image

Sen lunch. Kanske det mest midsomriga idag. Sill, lax och nypotatis. Blommiga servetter.image

Sedan kom några fina vänner med en krya-på-dig jordgubbsplanta och då blev jag så glad att jag grät en skvätt.
image

Sen kom det vänner med en bukett. Är inte detta svensk sommar fångad i en bukett?
image

Med vännerna kom en liten midsommartjej. Ett barn funkar bra när man är utmattad. Speciellt med en ipad alternativt bedårande gömd under bordet.image

image

Midsommardukning.
image

Midsommartårta från Björn Ferry. Alltså han har inte gjort den men han har komponerat den. LCHF sånär som på två teskedar florsocker. Om den är äcklig har vi garderat oss med ett jordgubbsberg.image
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know