Har ni firat nationaldagen?
Vi har firat med att hela familjen åkte till min syster och planterade en häck. Ja, jag gjorde ju inte särdeles mycket, jag inspekterade och hmm:ade mest. Kom med hjälpsamma tips till de som slet i sitt anletes svett. I övrig låg jag in en Baden Baden och vilade. Dessutom var det pappas sextiofemte födelsedag och han tyckte att det var en av de bästa födelsedagarna någonsin. På fullaste allvar. Gräva ur fem kubik stenjord, fylla på med fem kubik matjord och plantera 100 plantor. Ja men det är ju så gott folk, när vi umgås med varandra mår vi bra. Det spelar inte så stor roll vad vi gör, bara vi gör det tillsammans. Mer umgänge åt folket!

Imorgon får ni hålla tummarna för mig, då är det läkartid i Stockholm! Och för er som undrar hur resan till Västerås gick, så överlevde jag. Jag bröt ihop på Burger King i Värnamo men det sa J att han också ville. Barn skrek, personalen kämpade, snåla smålänningar gnällde på pommes fritesstorleken samtidigt som Eminem skränade på om sina bitches hit och dit. Det kan ju få vem som helst att börja gråta.

Posted in Livet
Share this post, let the world know