Jag har varit så uppåt den här veckan. Äntligen en läkare som engagerar sig, äntligen en diagnos och nu ska jag bli bra! Men så kommer en sådan här dag där kroppen verkligen säger ifrån och jag tänker hur i hela fridens namn ska jag kunna börja arbetsträna?

Jag tänker också att de som är borta i flera år pga utmattning är de som lyssnar på kroppen. Det är ju helt sjukt att gå till ett jobb om man inte vet vilken dag det är, inte kan köra bil och har flera kognitiva svårigheter. Det betyder att kroppen inte är redo. Det är så enkelt. Punkt slut. Kanske har mina problemen försvunnit om tre veckor men att känna press är inte det ultimata för en utmattad kropp.

Nä nu går jag och lägger mig och hoppas på bättre tider.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Du behöver ju inte bestämma dig nu. Jsg sköt upp min planerade arbetsträning 3 ggr för att jag inte kände mig redo, men man behöver också minnas att du kommer ju inte behöva “klara” något. Träningen är ju endast att ta sig dit och vara där 2 timmar. Det kan givetvis vara för mkt det med, men kan äbdå vara värt att påminna sig själv om.