Så mina vänner, nu kommer det nyheter. Jag kommer börja arbetsträna i slutet av juni. Hur det känns? Hyfsat. Jag hade trott att mitt minne skulle få komma tillbaka innan jag började arbetsträna. IgÅr kom jag inte ens vilken dag det var. Samtidigt så växer man ju när man klarar av saker, känner sig friskare. Och funkar det inte så får vi tänka om. Vi som i jag, läkaren, arbetsgivaren och Försäkringskassan.

Äntligen tog sig min nya läkaren tid med mig och gissa vad? Det verkar som sköldkörteln är helt bananas! Jag ska till vårdcentralen och ta fler prover nu. Dessutom brukar ju binjurarna må väldigt dåligt vid utmattning så jag får se om jag lyckas få dem att kolla upp dem med.

Hoppas ni har en fin dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Karolina

    Tack för peppen! Jag har en bra känsla redan och hjälper medicinen så kommer jag nog pigga på mig ytterligare lite. Tyvärr vill inte läkaren kolla det jag tycker att han ska kolla. Har ett till boktips och det är Kaos i Kvinnohjärnan av Mia Lundin, det är den som får mig att vilja kolla upp binjurarna också. Över huvudtaget vore det intressant att få en läkare att bemöta den boken som säger att vi via rätt kost, kosttillskott och begränsad medicinering kan få PMS-monster att bli normala. Även andra hormonobalanser som vi kvinnor bara biter oss igenom kan avhjälpas. Jag lever på hoppet och vinner jag en miljon åker jag till Mias klinik och testar om det funkar:)