Idag skulle jag träffat Försäkringskassan för första gången men så blev det inte. Min handläggare blev sjuk så mötet är framflyttat. Som utmattad så vill jag påstå att förändringsbenägenhet inte är en av mina toppkvaliteer, men nu är det som det är. Jag får ladda om inför läkarbesöket på måndag istället. Härom natten höll jag ett brandtal för min nya läkare. Jag sa minsann till honom att han ska bevärdiga mig med mer än tre minuter, annars är han inte sann mot sin läkared. Vi får se hur det blir med den saken.

Och appropå natten, i natt härjade J igen. Jag vaknade av att han “psssch-ade” med munnen samtidigt som han vevade sitt utsträckta ben upp och ner i luften. När jag frågade vad han höll på med så sa han att han gjorde så för att jag inte skulle bli rädd. Genom att han gjorde så skulle jag veta att det var han i sängen. Ja säger då det. Nu vaknar vi ganska ofta och tror att vi krupit ned hos fel person men det agerandet fick mig ännu mer att tvivla på vem jag lagt mig med.

Är det bara jag eller har inte maj varit en skrämmande månad i nyhetsflödet? Mord, försvinnanden, kravaller och bränder. Det känns som fler negativa händelser än vanligt eller så är det jag som är extra känslig. Och så ligger vi för lite också! Inför sex timmars arbetsdag så ska ni se att svenska folket börjar ligga igen. Det är klart att det inte hinns med nu, vi ska ju alla jobba heltid, ha barn och barnen ska ha aktiviteter vareviga dag, och vi ska ha det fint hemma och ny bil, ny altan, dinnerparties och åka på fina semestrar som vi kan instagramma om. Ligga, vem hinner det med all denna stress? Har ni förresten sett det roliga Youtube-klippet om instagram. Säker igenkänning för vissa.

Nej, tacka vet jag utbrändheten. Då får man prioriteringarna klara för sig. Jag häller upp en kopp kaffe, tar min tidning Allt om Trädgård, lutar mig tillbaka och ser på den igenvuxna gräsmattan. Klippa gräset, det kan man göra en annan dag.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know