Idag önskar jag Jennie och Daniel, aka Musikhjälpenbrudparet, ett stort lycka till i livet som äkta makar! Idag är deras stora dag, dagen B, som vi brukar säga. Dagen B som i bröllop, briljant, bunderbar och bäst. Jag tänker mig att när man börjar livet som äkta makar med att ge barn i slummen rent vatten, då får man väldigt god karma. Ni är bäst, varma lyckönskningar till er!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Jennie

  Tack!
  Vi kände ditt stöd den stora dagen B! Ursäkta att det dröjt med återkoppling. Men, allting gick så fort. Såhär en dryg månad efter att det blev av har vi nu vaknat i något som närmar sig en vardag… och fått lite tid över att bara vara. (och fått tiden att återvända till din blogg.) Du skriver så härligt. Det är rena terapin att läsa och lära om sig själv på avstånd..! Ge dig själv tid. och njuuuuuut av att ditt enda uppdrag är att finnas på jorden för att vara lycklig.

  Dessutom, bilderna har nu kommit från Emmelie och jag hoppas kunna få dela med mig av lite fina foton till dig. Det var en fantastisk dag!… och allt tack vare dig! Svärfar inledde sitt tal med att tacka dig för idén att skänka ett bröllop till musikhjälpen. … för annars hade det ju aldrig blivit av. (för de hade ju faktiskt snällt väntat i 12 år…)

  Hur som helst. Återkommer med foto!

  Kramar herr och fru Bergius