Idag bokade jag tid hos läkaren för att min sjukskrivning snart går ut. Det är en pärs i sig att ringa. När jag sedan tvingas gå till en ny läkare så går jorden under för ett tag. Lite så är det med det mesta när man är utmattad. Pest och kolera på samma gång. Att ringa och boka tid är en ansträngning som gör mig nervös och stressad. Kan ni tänka er det, alla normala människor därute? Ett fjuttigt samtal är för mycket. Hade jag hört det för ett halvår sedan så hade jag aldrig trott det. Idag är ändå en bra dag, med skränande huvudvärk och nederlag med läkarbokningen. Solen skiner och tulpanerna sträcker på sig.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Fast jag har nog alltid tyckt att det varit jobbigt att ringa läkare, mycket för att det känns som att man har noll att säga till om på ngt sätt. Dagens tips är att man kan få gå på stresshantering via sjukgymnastiken även individuellt (grupp blev lite mycket för mig). En del av det är ngt de kallar basal kroppskännedom som är som bomull för en överhettad hjärna. Finns via landstinget. Kram

  • Karolina

    Hej Carro!
    Tack för tipset! Det ska jag fråga läkaren om när jag ska dit. Håller med om att det inte känns som man har något att säga till om. Varenda natt nu har jag förberett ett brandtal till min nya läkare för att få honom att lyssna. Vi får se om jag håller det:)

    Kram!