Ja, jag hänger mig helt och fullt i min nya besatthet, naturliga och ekologiska varor. Idag blev det tvättnötter, solkräm, duschgel, handtvål, linfröolja, detoxte och lönnsirap. Det svåra som konsument är att avgöra vad som faktisk är bäst för kropp och natur. Hur viktigt är det med ekologiska varor? Vilka varor är viktigast att köpa ekologiskt? Varför ska man välja det framför icke ekologiskt? Och sedan finns det alla de som argumenterar mot betydelsen av ekologisk jordbruk. Hur ska man veta vad som är rätt? Helst ska väl allt vara Kravmärkt, eko-certifierat, Fairtrade, Bra miljöval, Svanenmärkt osv med klimatkompenserade transporter.

Man får helt enkelt söka sin egen fakta och bestämma sig för vad man tror på. Och man får ändra uppfattning när nya fakta framkommer. 

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know