Och vilket bak då! Jag har gjort ett eget glutenfritt mästarrecept så jag tänker mig ett karriärbyte när jag blir frisk. Jag är trött på att alla glutenfria mjölblandningar innehåller en massa tillsatser så idag bakade jag på rent mandelmjöl, majsmjöl, potatismjöl och kokosmjöl. Ersätter man sockret och vaniljsockret så är den rent av LCHF. Jag tänker mig en bakbok som heter Linas glutenfria bakverk och idag har jag gjort första receptet. Utgivningen beräknas till 2035.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Malin F

    Toppen :) jag köper den när den kommer! Ser jättegott ut!

    Vi försöker också baka utan de mjölmixarna, och om du inte kollat in den än så titta efter Friends of Adams nya receptbok. Blir så otroligt bra allt i boken och de använder också andra produkter än mixarna :)