Jag kan tänka mig att ni som planerar sommarbröllop så smått har börjat tänka på in- och utgångsmarscher, psalmer och vilka solosånger ni skall ha vid er vigsel. Marscher är något av det svåraste tycker jag, de blir lätt för “stora” för ett vänt bröllop. Mitt tips är att kika in på kyrkomusik.se, där kan ni lyssna på massor av låtar på orgel och också köpa noter.

Vi valde två sommarpsalmer, för vi ville att alla skulle kunna sjunga med. Vi hade Gotlänsk brudmarsch som ingångsmarsch för den är så vacker på fiol och All you need is love som utgångsmarsch. Jag har några andra favorit psalmer och marscher som ni kan få höra mer om om någon vecka eller så.

Vad man ska tänka på som brudpar är att gå långsamt och att hålla ner brudbuketten. Här ser ni hur det ser ut om man är lyckligt nygift, håller upp brudbuketten, går snabbt och sedan kommer på att man ska gå långsamt:)

Posted in Livet
Share this post, let the world know