Idag har vi haft tvåsiffrigt gradantal i Helsingborg! Jag kanske ska tillägga att det var plusgrader för er som bor i norr. Våren är verkligen på väg. Tre stora band med tranor flög rakt över vårt tak och jag har sett årets första sädesärlor. När jag ser sädesärlor så tänker jag alltid på min mormor. Hon brukade sitta på sin balkong och röka medan hon spanade efter årets första sädesärla. Alltid var det hon som såg de små först. Hon kallade sin balkong för sommarstugan. Där satt hon från tidig vår till höst bland sina sommarblommor och väntade på oss barnbarn som kom med bussen hem från skolan. Då bjöd hon på saft och salta pinnar. Eller möjligtvis bridgeblandning. Var det dåligt väder så tittade vi på gamla svartvita filmer. Fina minnen.

Posted in Livet
Share this post, let the world know