I dag när jag låg på vårt toagolv med täcke och kudde och trodde jag skulle spy av mensvärk så var det inte så härligt. När jag hade legat där en timme, fortfarande med samma smärta, men med en lever och njurar som ville abdikera pga min överkonsumtion av smärtstillande, då var det fortfarande förjäkligt. Efter ytterligare två timmar i sängen så började det så smått ge med sig och då mina vänner var det lite bättre. Efter ett sådant anfall är jag däckad resten av dagen och rädslan för att det ska sätta igång igen hänger liksom kvar. Det tog ytterligare tre timmar innan jag lyckades ta mig ut på min promenad. När jag gick i skogen så tänkte jag på detta inlägg och hur jag skulle vinkla det. Jag funderade på ” om män hade mensvärk då skulle vi inte ha några män på jorden” men det kändes både gammalt och lite hypotetiskt. Jag gick och gick, och jag tänkte och tänkte. När jag kom hem igen var känslan precis densamma som innan jag gick och jag kom på det. Ibland så är det inte härligt. Ibland så är det inte kul överhuvudtaget. Och jag skulle kunna avsluta med att det är en ny dag imorgon, men det gör jag inte. Summan är att ibland är det bara inte så härligt. Punkt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Caroline

  Åh stackars. Ibland känner jag att “kan det inte bara få vara helt bra ngn gång?”. Och då menar jag inte mindre dåligt, utan helt bra. Hisnande tanke!

 • Anna

  Jag hade nästan samma problem som dig men låg däckad två dgr varje månad och kräktes, började m akupunktur hos en duktig person i Stockholm och allt var helt borta efter ett halvår av ganska intensiv behandling, ca 1ggr veckan – 2 ggr månad. Helt borta under tio år och nu tillbaka efter grav men mer som du beskriver. Har nu tre ggr provat kinesiotejp , tips från en sjukgymnast, funkar väldigt bra två av gångerna. Ena gången satte jag tejpen fel… Tar inte bort allt men det gör inte smärtstillande heller. Ville bara tipsa om att det finns alternativa vägar som det faktiskt finns underlag för.. Har kort på hur tejpen ska sättas om du är intresserad. En rulle tejp kostar ca 100 kr . /Anna

 • Karolina

  Anna, du är värd en stor bukett! Hopp och tro är precis vad jag behöver och framgångssagor som din. Jag har testat akupunktur men kom nog inte till rätt människa. Det funkade inte alls då, men kanske nu. Jag ska testa igen. Tejpen har jag aldrig hört talas om, det låter spännande. Var kan man köpa den?
  Jag har tyckt att jag har testat så mycket och trott att det inte kan bli bättre så dina ord var efterlängtade.
  Ta hand om dig och må väl!
  Lina