Jag är inne i en hyperaktiv period just nu. Det är mer av en invändig hyperaktivitet, som att hjärnan går på högvarv. Av alla impulser som kommer så agerar instinktivt på allt.

Jag kan öppna kylskåpet för att plocka ut pålägg till frukosten, i samband men det ser jag de 30 äggen och kommer på att jag måste baka upp dem. Jag plockar fram paddan för att söka efter ett recept men ser då Blocket-appen, varpå jag frenetiskt börjar kolla allt som lagts ut i Skåne det senaste dygnet. När jag gör det ser jag en annons om gatsten och tänker att vi måste lägga om baksidan. Det vet jag inte hur man gör, så jag börjar googla om plattsättning…när jag plötsligt kommer på att jag har en bok om plattsättning. Jag börjar då såklart leta efter boken och där någonstans börjar magen kurra och jag går tillbaka till kylskåpet igen. Sedan börjar allt om igen i en ny loop.

Jag är helt utan impulskontroll och tydligen hör detta till utmattningen. Jag känner mig fullständigt maktlös, helt oförmögen att styra mig själv. Det ska tydligen ordna till sig med tiden och det hoppas jag innerligt. Det känns som jag sitter bredvid en riktigt dålig förare och allt jag kan göra är att åka med.

Nu är ni kanske trötta på utmattningsinlägg men det får ni hålla till godo med så länge. För att skriva om något muntrare så kan jag meddela att J har börjat friskna till och vi har haft vårt första minipåskbord här hemma. Mysigt!

Posted in Livet
Share this post, let the world know