I fredags var jag lite för aktiv och jag betalar fortfarande priset för det. Det är tisdag idag. Känslan i kroppen är kaninunge-i-stadstrafik. Efter många veckor hemma längtar jag bara efter att vara frisk, men kroppen och knoppen har långt kvar.

Har ni sett Eat, Pray, Love? När Julia Roberts är i Indien och försöker meditera. Massor med tankar flyger i hennes huvud och hon undrar vad det är hon skall komma fram till med sin meditation. Ungefär så är jag med mina promenader. Jag pallrar mig ut varje dag och jag undrar vad det är dessa promenader skall göra med mig. Vad jag tillslut ska upptäcka, hur upplevelsen av promenaden skall vara när jag är frisk. Jag har ingen aning, så jag går och går. Idag i “snöstorm” i Helsingborg. Vi har inte sett en snöflinga ännu och jag ser ända till Danmark från köksfönstret.

Posted in Livet
Share this post, let the world know