Det hör till utbrändhetens natur att det mesta är jobbigt. För att illustrera det hela kan jag göra er en liten lista på jobbiga saker:
När det ringer
När det knackar på dörren
När oväntade saker händer
När förutsättningar ändras
Köra bil
Åka bil
Höga ljud
Starka ljus
Många intryck samtidigt osv.

Men en sak har jag nu lärt mig att hantera och det är dörrknackare. Är J hemma så är det han som får öppna, och då är det oftast Jehovas som bjuder in oss. Är jag ensam hemma så låter jag oftast bli att öppna men idag råkade mannen på trappen se mig så det gick liksom inte att undvika. Jag öppnade en springa i dörren och sa Vinterkräksjuka! Mannen lade benen på ryggen och jag slapp prata hemlarm.

Detta skriver jag som ett litet tips till er som inte vill lägga tid på dörrknackare. Snabbt, enkelt och bara en liten lögn. Utbrändhet är ju lite som vinterkräksjuka fast för sinnet.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Så sant! Alla ljud tycker jag är stressande. Helt sjukt svårt att undvika.