Att minnet försvinner vid utmattningssyndrom är inget skämt. Jag kommer ihåg vilken veckodag och vilket år det är, men inte vilken månad eller vilket datum. Jag kommer heller inte ihåg vilken dag olika saker händer t.ex när mina föräldrar kom förbi på fika. Jag glömmer väldigt ofta ord och får försöka förklara det med andra ord runt t.ex:

Osten som man river = parmesan ost
(jag blev tvungen att gå och titta i kylskåpet igen…)

Skulle gett några fler exempel men de glömde jag bort.

Ja, en dag vänder det och den dagen längtar jag efter.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Malin

    Den kommer säkert snart! Kram!!

  • Carro

    Ja gud, jag kan komma på mig själv mitt i en rörelse att jag gör helt fel eller plötsligt inte minns vad jag skall göra. Typ står med vällingpulver i en skopa i ena handen och stirrar på den vattenfyllda flaskan utan pulver och inte får ihop ekvationen.