Ser ni inlägget nedan och sedan bara en kommentarer så tror ni kanske att jag är ironisk, men det är jag inte. Jag har fått så många fina sms, samtal och mail från fina vänner, kollegor, samarbetspartners och familj. Många som jag varit dålig att hålla kontakten med under det senaste årets hysteri med renovering av hus, byte av jobb och stress. Från mitt hjärta vill jag säga tack för att just du finns.

En annan sak som gått upp för mig är att det är så många som varit där jag är nu. Det får mig att fundera på samhället och livet och stressen som får allt att snurra så fort och så många att må så dåligt. Det bra:iga är att alla som varit där jag är har kommit ur det. Lite tillknycklade, lite starkare och lite klokare. Det ser jag fram emot.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Fotograf

    Hej Karolina! Vi är intresserade av att få kontakt med dig gällande ett samarbete/länkbyte. Skicka ett mail till fotograf@photodesign.nu så berättar vi mer! :)