Det är någon form av hatkärlek som jag hyser för denna dag. Alla hjärtans dag. Kärlek är bra att visa men det känns så påtvingat. Dagen är svår att ignorera.

Förra året gick vi ut och åt den 14 februari och det hoppas jag att vi aldrig gör igen. Varenda restaurang var full till bredden av par efter par som satt och hade det romantiskt. Det kändes dock så väldigt oromantiskt.

Min käresta kom med blommor och choklad redan igår men det finaste av allt var anledningen till presenten. J hade funderat på vad han skulle hitta på och tyckte att jag behövde något vackert att titta på här hemma och därför fick jag blommorna redan igår.

Vad ni än tycker om alla hjärtans dag så önskar jag er en riktigt bra dag, med eller utan hjärtan.

20130214-153336.jpg

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Malin

    Så gulligt med de fina blommorna & tanken bakom :)