Kära vänner,
Det verkar inte bättre än att jag har stannat med nosen lite smått tillplattad av den ökända väggen. Det var tydligen inget tredagarsbreak down utan än så länge tre veckors sjukskrivning.

Jag har fått bra hjälp från ett rehab-team så förhoppningsvis är jag tillbaka innan tröskeln blir för stor. Jag är ordinerad att grotta ner mig i mig själv, vila, gråta, promenera och göra roliga saker. Problemet är att jag inte riktigt vet hur man gör. Jag kommer på mig själv med att konstant hitta på projekt. Som att planera för ett nytt staket, en ny carport, träningsupplägg och så vidare. Som jag stoppar mig från att göra, jag tänker att det inte är en vidare bra idé att kasta mig in i ett nytt projekt nu.

Ja, så är det här.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Åh jag är i precis samma läge! Livskris hello! (eller 30-årskris? ;-)). Har varit sjukskriven tre veckor nu. Maila om du vill prata mer privat om det här! Kram