Alltså jag lever, det var inte så att GeKås tog livet av mig men…
-Jag har läst ut 950 sidor Hunger Games
-Jag har legat i soffan med J och kollat film i två dagar
-Jag har börjat jobba och är numera trött och grinig

Jag beklagar min frånvaro men ni har ju säkerligen fullt upp. Dessutom har jag börjat tänka väldigt mycket på konsumtion, jordens undergång och vad jag ska göra när jag blir stor.

Ja. Det är väl det som har hänt sedan sist.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Vad ska du göra när du blir stor då?

 • Karolina

  Åh Carro, jag vet inte. Bli egen kanske, eller hemmafru. Det är de två hetaste förslagen just nu. Hur är det med dig? Har du planer för när du ska bli stor eller trivs du?

 • Carro

  Nej jag är väl i precis samma tankar. Stress stress och migrän och sen kändes det som att näe, e det verkligen så här det ska va? Och förslag nummer ett som alltid kommer upp när jag känner så är hemmafru, ha ha jag som vet att jag egentligen skulle bli tokig av det, men det är väl upplevelsen av det kravlösa som lockar antar jag. Förslag nummer två som också alltid kommer är typ att plugga och göra något lite mer kreativt…typ konditor, eller jobba med något kul, gärna i ett fint hemmakontor :-)

 • Karolina

  Känner verkligen igen mig. Det är ju just den där stressen som ställer till det. Känslan att aldrig bli klar och göra tillräckligt. Ska det vara så? Bondmora och florist är heta kandidater också men arbetstiderna ställer till det. Kontorstid är min melodi. Ja, vi får se.

 • Maria

  Hejsan,

  Hitta till din blogg och blev himla intresserad. Vad är det du arbetar med? 
  Sen hittade jag denna fantastiskt fina klänning, vad heter den modellen/märket osv?
  http://brollopscoach.se/wp-content/uploads/amsale-fall2012-wd108109-001_xl.jpg