Jag vaknade med huvudvärk igår. Tog en tablett men den hjälpte inte. När jag knallade runt på jobbet så tänkte jag bara att jag var trött, man kan ju inte vara på topp alla dagar. Så jag satte mig i möte med en försäljare och tillslut såg jag bara hans läppar röra sig upp och ner. Jag trodde jag skulle spy men satt ändå kvar.  Jag brukar ju inte kräkas så killen borde ju få avsluta det han kom för. Så han avslutade och gick och jag tog några djupa andetag men det hjälpte inte. Som att det hjälper att samla sig när man får migrän. Ha ha ha. Jag avbokade alla möten och åkte hem.

J kom hem med mat och sa till mig att jag inte fick städa och tvätta, och jag sa att vi fick väl se hur det blev med den saken. När han kom hem fem timmar senare hade jag inte rört mig ur fläcken. Totalt däckad var jag. Frammåt niotiden på kvällen kändes det som huvudvärken släppte liiite. Jag är hemma idag igen, vi får se hur den här dagen blir.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Så hemskt obehagligt. Det värsta  jag vet är när folk som inte haft migrän typ säger “ja jag brukar också få huvudvärk, men då dricker jag ett stort glas vatten och så blir det bättre, man har ju liksom inte tid att gå och lägga sig för minsta lilla, höhö”. Som att man sjåpar sig. Helt sjukt. Ibland har jag på allvar trott, mitt i migrändimman, att det är en hjärtumör jag fått. Lite annat än “huvudvärk” alltså. Men ändå. Det känns för mig som en besvikelse på något sätt när man måste avbryta/avboka det man tänkt för en jäkla migrän. Har du bra mediciner?

 • Karolina

  Ja, det slår så olika på mig. Ibland bara synbortfall och ibland däckad av huvudont. Av en händelse så märkte jag att diklofenak ibland hjälper, men inte denna gång. Jag har inget annat, det var på sjukvårdsupplysningen som de för många år sedan sa att det var migrän. Sedan har jag aldrig kollat upp det. Vad tar du?
  Det var ren ångest att ta beslutet att åka hem…helt sjukt. Tänkte på allt merjobb det blir pga sjukdom…

 • Carro

  Oh fy, då har du mycket lindring att få. Det jag tycker funkar snabbast och är mildare för magen än andra sorter är zomig nasal (nässpray). Finns receptfritt, men är ju givetvis dyrare då, så jag har bett att få det på recept. Helt otroligt vilken skillnad det blir. kram