För några månader sedan var jag i Stockholm med jobbet. Det bästa med jobbresorna dit är att jag får tillfälle att träffa mina vänner. En snabb fika, middag eller som denna gång en övernattning. Jag sov hos min kompis Sofia och på morgonen bjöd hon på en underbar latte. Jag blev frälst, Nespressofrälst. När vintern sedan kom och 50-timmarsarbetsveckorna blev en realitet så började jag äta frukost i bilen. Smart? Nej, men det spar tid. Mitt enda problem bestod i att jag var tvungen att förbereda kaffebryggaren kvällen innan och sedan vänta på att kaffet skulle rinna igenom på morgonen. Jag kanske ska förtydliga med att sätt ett “I-lands” framför problem. Lösningen kom till mig på julafton. Jag tackar min svärfar och min make för en alldeles egen Nespressobryggare och mjölkskummare.

20130102-232325.jpg

Posted in Livet
Share this post, let the world know