Nu är det dags att vi börjar prata bröllop här på bloggen igen. Idag ska jag träffa brudparet som budade hem Musikhjälpenbröllopet! Det ska bli fantastiskt roligt att få höra dessa godhjärtade människors historia. Att få höra hur det kommer sig hur ett par boende i Trollhättan, helt utan kopplingar till Malmö budar hem ett bröllop i Malmö.

I veckan fick jag frågan om det är värt att gå på bröllopsmässor. Bra fråga!
Bröllopsmässorna är bra om man vill ha inspiration och hitta leverantörer. Har ni bröllopet färdigplanerat kommer ni troligtvis inte ha vidare nytta av mässan. Ur konsumenternas synvinkel så borde mässorna ligga i oktober då flest bröllop fortfarande hålls på sommaren och börjar planeras ca 8-12 månader innan. Dessvärre så styrs mässorna av brudklänningsleverantörerna som vill visa sina nya kollektioner i början på året och därför ligger de där de ligger.

Ska ni på bröllopsmässor?

Posted in Livet
Share this post, let the world know