Efter som jag jobbar med shopping så var jag ju absolut tvungen att inspektera gallerior och ta pulsen på mellandagsshoppingen i Västerås. Resultatet blev en kavaj, en blus och ett par byxor. Det får man klassa som ok, men jag hade hoppats på lite mer. Eftersom jag jobbat så mycket så har jag inte shoppat på länge och det finns ett hål i garderoben som behöver fyllas. Jag får hel enkelt jobba vidare på det. Ett nästan angenämnt bekymmer.

J har jagat idag. Han är så försigkommen att han bjuder in sig själv till min faster och farbror. Vi får se när han ämnar komma hem.

Själv är jag åter hos mina föräldrar och ska krypa ner i sängen för en middagslur. Det här är julledighet när den är som bäst!

Ja, just det, den obligatoriska väderrapporten för alla vänner och släktingar i södern. Minus två grader och ett par decimeter snö på marken. Tack vara gårdagens tö och regnväder så har snön dessvärre lämnat trädens grenar. Innan det hända var det riktigt tomteskogskänsla här hemma.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know