Jag ska kanske backa och ta det från början. Känner ni till Musikhjälpen? Annars kan ni uppdatera er här.

När Musikhjälpen var i Malmö sist så samlade jag 16 leverantörer som tillsammans skänkte ett helt bröllop som auktionerades ut. Bröllopet inbringade 55 100kr för att stoppa handeln med barn.  Det var det auktionsobjekt som drog in näst mest pengar. Det glädjer mig väldigt att Stockholm hakade på och gjorde samma sak något år senare.

Nu är det dags igen. Jag ska innan den 14 december ha samlat X antal leverantörer som tillsammans skänker ett helt bröllop. Tiden är knapp och jag jobbar för fullt för att få ihop det. Kommer det gå? Följ mig på jakten, tids nog får vi svaret. Kanske är jag klar redan imorgon?

Just nu saknar jag:

Restaurang, mat och personal
Bruduppsättning
Kostym till brudgummen
Bröllopstårta
Naglar till bruden
Make up

Om någon har tips på bra företag med hjärtat på rätta stället i Malmö så får ni gärna tipsa mig!


  • Lina

    Nu är även restaurang och brudmakeup klart. Jakten går vidare!