Kära vänner,
Nu har snön kommit till Skåne också. Tur att jag igår hann med att sätta ut ljusslingan och rensa lite i rabatterna innan snön föll.

I morse när vi skulle åka hemifrån såg vi spår i snön. Någon hade gått på vår trädgårdsgång. Lite läskigt och mystiskt och vi har nu en ny önskan:

Kära tomten, vi önskar oss en gammeldags järngrind till vårt hus. Vi har försökt att vara snälla i år. Vi har fadderbarn och är överlag ganska goda människor. Det är inte bara vi som tycker det. Vi kan lämna referenspersoner och karaktärsvittnen.

Ni vet ju numera att jag är ett vrak men jag funderar ändå på att ge bort ett bröllop till Musikhjälpen. Jag vet inte om jag kommer orka eller om det blir av men jag tänker på det. Får jag med en restaurang i Malmö så vet jag att jag kör men jag har inte börjat dra i det ännu. Har jag någon restaurangägare i Malmö som läser bloggen?

Posted in Livet
Share this post, let the world know