Stockholm var bra. Kickoffen var jättebra. Nattsömnen var inte bra.

Det var Swedish House Mafia-spelning och någon fotbollsmatch vilket bidrog till ett jäkla liv inatt. Vaknade livrädd kl.02.30 och trodde att någon var ute efter mig. Men det var bara bråk i korridoren. I morse såg jag att en dörr var avlyft så jag antar att polisen varit på plats. Allt detta vägdes upp av att receptionisten sa att jag såg ut som Britney Spears. Klockan sju på morgonen. Jag väljer att ta det som en komplimang, alltså Britney prime time, inte Britney crazy-raka av sig håret-förlora barnen-bli omyndigförklarad.

Sedan flög jag hem och delade taxi med en annan Västeråsare som tillslut bjöd på taxin. Jag måste vara fantastiskt trevlig. 500-spänn trevlig.

Inte nog med det. Britney kom hem till sitt drömhus och såg att hennes kille hunnit fixa klart trappen och städat. Trappen blev tillslut över förväntan. Woop, woop, som folk har börjat säga.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know