Är inte var och varannat inlägg om att jag lever?

Jag måste säga att jag efter idag har passerat den värsta puckeln med jobb för min del. Nu blir det bara 100% fram till jul. Plus söndagar. Det har varit tokgalet mycket och jag har över 70 obesvarade mail som jag nu sätter tänderna i efter att bara tagit det allra viktigaste de senaste dagarna.

Så ja, jag lever men det är knappt. Återkommer vid tillfälle.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Åh jag känner igen mig. Hur länge orkar man sådant här tempo tror du?

 • Karolina

  Ja du, så länge det är övergående och just bara pucklar som inte kommer så ofta kan det nog funka. Att ha det så för jämnan är ju däremot allt annat än bra…återstår att se hur det blir.

  Jag kommer inte in på din blogg längre, har du bytt lösen?

 • Carro

  nä har samma… men jag har inte uppdaterat på länge…av ovan nämnda anledning ;) kör mycket instagram istället. Heter vinnaforsvinna där om du finns där?