Alltså livet, det går i ett. Det är just bara jobba, äta och sova som gäller. Idag till exempel hade jag två event igång samtidigt i köpcentret där jag jobbar. Jag hade planerat hela dagen i minuter och tro det eller ej, allt klaffade. Vill ni veta exakt vad jag gör så kan ni gilla Entré Malmö på facebook. Men bara om ni vill och är intresserade av en galleria i Malmö.

I övrigt så kan jag rapportera en begynnande låsning i nacken och en svinkoppa i, på och under näsan. Jag är i topptrim med andra ord. Glömde jag säga PMS också? Sådär så man vill gråta på jobbet, skrika hemma och dra något gammal över sig, sedan vaporiseras och bara vara borta. Även kallad PMDS. Ja men så har jag det. Hur har du det? Kanske något roligt att dela med dig? Det vore trevligt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Linda

  Jag gifte mig den 11:e augusti och gjorde likadana tygblommor/bollar och hade på bänkraderna i kyrkan som du visade för länge sen.
  Blev verkligen superfint!
  Sen hade vi dom i gräset så det blev som en liten gång där vi gick igenom vid festlokalen.
  Slutligen sattes en del på scenen och en del i vaser i fönsterna.

  Det va mycket mer jobb att göra dom än vad jag trodde men himla fint blev det!
  Vet ej dock vad man ska ha dom till nu.

 • Karolina

  Hej Linda!
  Grattis till er två! Vad roligt att höra och jag kan tänka mig hur bra de måste gjorts sig i gräset!
  Tack du muntrade upp mig med din kommentar. Är de i skick att säljas så kan du maila några bilder, säga pris och alla andra grejer så lägger jag upp det i bloggen. Det var flera som var spekulanter på mina bollar, kanske är det någon som fortarande letar dekorationer till bröllop.
  Ha en fin kväll! / Lina

 • Linda

  Hej igen!
  Oj, va snällt av dig!
  Ska kolla upp hur dom ser ut :)

  Tack!