För tio år sedan så ställde man engångskamror på borden på bröllopen, nu finns det andra saker att hitta på. Till vårt bröllop tänkte vi ha en fotograf med polaroidkamera som fotade alla gäster. Bilderna skulle sedan fästas upp på linor utanför toaletterna, så hade man lite nöje medan man väntade. Nu föll den idéen på att vi inte ville köpa en polaroikamera, arrangera hela fotograferingen och ta in en extra personal för förevigandet, men det hade varit en rolig idé. En annan rolig idé förverkligade Lollo och Mattias, en fotohörna med props och en digitalkamera hängande i en kedja från taket. När andan föll på kunde man smita ner, piffa till sig med en mustasch eller ett par brillor och bli förevigad av någon förbipasserande. Underbar idé som bjöd på mycket skratt.
(När jag ser den här bilden tänker jag också på att jag inte behöver oroa mig för mina två skäggstrån som envisas med att återkomma, jag klär ju i mustasch!)


 • Liselotte

  Å vilken fantastik bild! Hel tokig och jätte skojig! Måste ses snart. Kram Liselotte

 • Marcus

  Hej. Är själv inne på en liknande ide till mitt eget bröllop/fest och undrar bara hur ni löste det med vem som tog bilderna. Gjorde gästerna det själva och hur i sånt fall ?

 • Lina

  Hej Marcus,
  Vi löste det inte till vårt eget bröllop men var nyligen på ett där en av gästerna hade i uppgift att föreviga gästerna i par i väntan på att brudparet skulle komma till lokalen. De hade även propsen uppställda på ett bord och folk kunde ta selfies och groupies med sina egna mobilkameror och hashtagga bilderna till deras bröllopshashtag. Det var en superidé tyckte jag, alla har ju sina mobiler med sig. Lycka till och berätta gärna hur du löser det!