Eftersom jag inte läser Aftonbladets hemsida längre så har jag inte koll på alla kändisar, mord i England som hände för fem år sedan och andra “nyheter”. Således lyckades jag undgå Prinsessans Madeleines förlovning men det är ju bara att gratulera. Kan ni ens föreställa er att spela in en liknande förlovningsvideo?
Och så mycket rabalder det blev över fnittret på slutet som numera heter tihi. Om folk anmärkte så på något jag gjorde så hade jag blivit ledsen.

Jag och J hade tänkt göra en kopia på Kronprinsessans tillkännagivande och skicka ut den som save-the-date-video. I slutändan kändes det inte så eget så vi skippade det.

Idag överraskade jag J med spa, fotbad, bubbelbad och massage nere i city. Underbart.  Förhoppningsvis slipper jag huvudvärk i natt nu. Efter det blev det middag och snart stupar jag i säng. Bästa fredagen!

Posted in Livet
Share this post, let the world know