Alltså ni som är föräldrar, hur överlever ni heltidsjobb, hämta barn, laga mat och tvätta?

När jag kommer hem kring sextiden på kvällen så vill jag bara sova. Jag tvingar istället ut mig på en promenad. När jag kommer hem från den vill jag verkligen bara sova. Då lagar J mat, jag tvättar, vi äter och sedan går vi och lägger oss. Där emellan hinner vi kanske betala lite räkningar, vika lite tvätt, bråkas eller kramas. Upphetsande liv. Och nu, nu villl jag bara sova.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Liselotte

  Jag undrar samma sak. Lina, ni har det jätte fint hemma, se till att njut lite :)

 • Malin

  Hehe ja det undrar jag också..

 • Carro

  Vi rationaliserar! Att ta den rena ostrukna tröjan direkt från sträcket i källaren är ett exempel ;-)

 • Karolina

  Jag förlorar för många värdefulla minuter på morgonen om jag går ner i källaren på morgonen, men rationaliseringstanken köper jag. Snart rationaliserar jag bort allt som inte har med sömn att göra:)