Ja, vad gör man så här dagen före intervju?
Förutom att klippa av mig håret så har jag köpt en ny blus. Jag rekar tåg och tänker på frågor som kan ställas och vad jag ska svara. Men mest av allt provar jag kläder. Jag har byxor som behöver en lång tröja över pga en borttappad knapp. Men med en lång tröja över passar inte den tänkta kavajen. Om jag byter till andra byxor matchar inte kavajen i färg. Byter jag till min snyggaste kavaj så är den egentligen sjukt obekväm och då måste jag ha en vid blus under så att jag känner mig bekväm. Men om det är varmt imorgon så blir jag ju tvungen att ta av mig och då ser det för slashasigt ut med den enda vida blusen jag har.

Känner någon igen sig? Annat är det med J. Alla skjortor matchar alla byxor. Om man ändå vore man.

Och nu slog tanken mig, har jag kanske skrivit om detta förut?

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  En dröm jag har som jag verkligen kan gå igång på är att jag en dag lyckas få ihop den perfekta garderoben: storlek, bekvämlighet, matchningen, kvalité, kläder för olika tillfällen, färg efter mina färger och form efter min kropp. Skall jag verkligen ta den här drömmen och springa brukar jag fantisera om hur den faktiska garderoben skulle inredas. Ahh…dessa konstiga böjelser :-) lycka till imorgon! Kommer gå kanoners.

 • Malin

  Ta det du känner dig mest som dig själv i, bekväm och snygg. Annars känner man sig bara konstig å ägnar onödig energi på det :) Lycka till!!

 • Liselotte

  Så fin du är :)
  Kram och lycka till

 • Karolina

  Tack! Hoppas du har mysigt med familjen. Kram!

 • Karolina

  Det gjorde jag och hittills har det gått bra, en intervju kvar:) tack!

 • Karolina

  Haha inreda garderoben, den känner jag igen! Tack!

 • Malin

  :) spännande :)