Jag började min morgon med att kolla det senaste på Facebook och kan konstatera att den 16:e augusti är en riktig firardag. Min vän Liselotte förlovade sig denna dag för några år sedan, en annan vän träffade sin man denna dag för nio år sedan och deras dotter föddes för sex månader sedan och jag tror jag räknade till sju vänner som fyller år idag. Är inte det helt fantastiskt!

Jag ska på bröllop i Västerås om en månad och detta tema med kärlek, bröllop och förlovning får ju mig att gå bananas som ni vet. Nu har jag ju inget bröllop att planera men väl en trettioårsfest i november, dekorationer, tema och mat det är vad jag drömmer om mest hela tiden.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Linda Ambjornsson

    Skriv gärna om vad du tänker på till festen, behöver inspiration till min mammas 60-årsfest.

  • Liselotte

    Så fin är du vännen <3