Har ni känt den, doften av hösten? Jag tycker mig ana den, men J säger att den är långt bort. Kanske är det för att han börjar jobba imorgon som höstkänslan kommer närmre eller att alla butiker börjar få in en massa snygga höstkläder.

På hösten kommer känslan av att jag ska bli en snyggare version av mig själv, stilmässigt alltså. Jag ska vara jag men alltid snyggt och coolt klädd. Jag ser mig i skyltfönstrena överallt nu, vinröda byxor, snygg vit blus, en marinblå kavaj och klackar. Businesskittad. Jag ska våga ha lite färg till hösten, inte vara så där svart-vit som jag brukar. Sedan slår verkligheten till. Min rygg kan inte gå i klackar, jeansen som är så snygga på provdockan ser ut som korvskinn på mig, mina axlar är för breda för pygmékavajen(inget ont mot pygméer) och blusen är i något odefinerbart syntettyg som liksom sugs fast vid kroppen. Samma visa varje år. Och jag fortsätter ännu ett år i den svart-vita banan, det är ju ganska snyggt ändå.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Malin

    ;) :)