Storheten i min enda semestervecka har gjort mig handlingsförlamad. Jag hade en hel vecka att göra exakt vad jag ville och vad har jag gjort? Inget.
Eller jo, jag har läst en bok, surfat efter bra Norgetips inför vår lilla Norgeweekend, skrivit två noveller, solat, fixat hit en glasmästare, tvättat ett oändligt antal maskiner, promenerat, tagit middagslur, rensat ogräs, påbörjat grundarbetet med en dörrkarm och säkert några saker till. Men jag har inte gjort något med substans. Kanske är det just det som är semester, att inte riktigt göra någonting, ändå har jag svårt att förlikas med det.

Nu är vi i alla fall fönsterlösa och jag drabbades av ett överdrivet sug att rensa hängrännorna. Ja, något ska man ju göra om dagarna. Fönstret i vår takkupa fick påhälsning av en sten av några busungar. Lite sorgligt är det när det är vårt enda fönster från 20-talet, men glasmästarna fixar det. Några timmar till är vi dock fönsterlösa.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know