Kära vänner.

Idag börjar jag min första och enda semestervecka detta år. Ja, jag har fått jobb och börjar på måndag! Det känns fantastiskt och är i mitt tycke en riktig drömtjänst. Jag berättar mer så snart papperna är påskrivna. J har firat mig med en supersnygg klocka. Jag tror det kan vara den finaste presenten någonsin. Ja förutom när jag fick äran att gifta mig med honom, så klart.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Malin

  Åh vad kul! Grattis!! :) ska bli kul att höra mer!
  Sjukt att jag också ska byta jobb just nu, skrev på i fredags.. Galet synk vi har haft med bröllop hus och nu jobb haha, konstigt! :)

 • Sofia Wreder

  Grattis!!!

 • Liselotte

  Wow, bra smak han har din karl :)

 • Karolina

  Tack Sofia:)

 • Karolina

  Tack:) Det är helt galet vad synkade vi är, blir nyfiken på jobbet, hörs på twitter:)

 • Carro

  Grattis!

 • Josefine W

  Stort grattis till nya jobbet! Bra jobbat ;)