Nu ska jag berätta sanningen för er. Häromdagen skrev jag att jag skulle varit på festligheter i mellersta Sverige och det var delvis sant. Den här helgen brukar hela tjocka släkten på pappas sida träffas för att fira farfar. Farfar firar numera från himlen och vi på jorden, det är en fin tradition. Men just i år skulle jag inte varit med, jag skulle varit på min kompis Lollos möhippa. Men så kom två intervjuer i vägen och jag skulle inte hinna upp och samtidigt vara människa på själva möhipperiet. Så jag fick skicka en videohälsningen istället och som tröstpris blir det Bruce Springsteen på Ullevi. Det är ett alldeles utomordentligt tröstpris men det är inte riktigt en möhippa. Hur som helst önskar jag Lollo en alldeles förträfflig möhippa, hela tjocka släkten en härlig träff (kanske farbror Peter kan styra upp i vilken ordning vi skall fortplanta oss kommande år, nu när vi är klar med bröllopen?) Och så önskar jag mig och alla Springsteens fans en sjutusan till konsert.

Dig önskar jag en fin lördag!

Den knasiga minen beror på att jag väldigt trött. De senaste nätterna har J letat efter barn i vår säng, bett mig ställa in maten (aka hans bok och telefon) i kylen och vid oräkneliga tillfällen rört om i sängen utan att ge ytterligare förklaringar. image

Posted in Livet
Share this post, let the world know