Vi håller som bäst på att röja i vår igenvuxna trädgård, det krävs inte många dagar för ogräset att ta över. Det är så många glädjeämnen i trädgården. T.ex. har rabatterna blommat nära nog konstant sedan tulpanerna slog ut. Våra vinbär och hallon är mogna. Vårt enda krusbär sitter fortfarande kvar på sin kvist och våra två plommonträd bär frukt. Andra ligger på stranden, vi ligger på knä i rabatterna.

Imorgon har jag två intervjuer. En på morgonen och en sent på eftermiddagen. Det ska bli så spännande! Det gör dessvärre att jag missar festligheter med min släkt i mellersta Sverige i helgen, men så blir det ibland. Eller mellersta och mellersta, det är väl egentligen Härnösand som ligger i mitten av vårt avlånga land inte Stockholm som alla som bor från Stockholm och söderut verkar tro.

Lång mening, ursäkta.image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Liselotte

    Hihi kul! Och lycka till imorgon.