Det var väl för väl att livet har varit en fest i några dagar för det var det sannerligen inte i dag, denna ettårsdag som äkta makar. Eller äkta magar, de har blivit två kilo mer äkta detta första år, så om tio år väger jag 82 kilo. Ja, om det ska fortsätta så här alltså. Mer att älska för J, men han har nog kärlek så det räcker.

Förresten är första jubileet pappersbröllop, inte bomull som jag felaktigt angav. Men jag kan ha fel igen.

Tänk er måndag, PMS, fortsätt tanken med att den fem månader långa hantverkartvisten, efter mycket om och men, slutligen fick sin upplösning idag. Jag säger bara take away, tårar och choklad.

Vi avslutade dagen med att gurgla med Listerine och kyssas riktigt bra. På ett vis kan man säga att denna dag på något sätt symboliserar hela första året. Upp, ner, högt och lågt och ett riktigt bra avslut. Nu ber vi om ett lite lugnare, men fortsatt lyckligt år två. Ja, om man nu får önska vill säga.

Posted in Livet
Share this post, let the world know