För er som ännu en gång undrar vad jag håller på med, och varför jag inte bloggar, så är jag upptagen med att leka superfru. Ni förstår, om några dagar åker jag och J och hans familj till Mallorca. Firande av ännu en 40-årig bröllopsdag står på agendan. Just mycket mer står inte på agendan när vi väl kommer dit.

Men innan det så ska J få sin ettårsbröllopspresent av mig. En konsert med Mikael Wiehe, Melissa Horn och Sofia Karlsson. Ikväll. Med anledning av dessa två händelser har dagen gått åt till tvättande, uppletande av biljetter, picknickförberedelser och så vidare. Appropå picknickförberedelser, så här förvånad blev jag när jag hittade Finax goda glutenfria kex. Eftersom det är fredagen den trettonde, och J jobbarsista dagen innan semestern, är jag dock lite orolig för hur det ska gå med våra planer…

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know